Benieuwd wat de ervaringen zijn van andere cliënten bij Praktijk Elske van Diepen. De praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur Zwolle?

En met wat voor klachten zij zijn gekomen en geholpen zijn?

Zie onderstaande ervaringen cliënten:

05-11-2015 Karin (rugklachten)
Mijn ervaring is dat Elske goed de tijd voor je neemt en goed naar je luistert.
Ook als je later nog vragen hebt kun je Elske gewoon een mailtje sturen en die word altijd zsm beantwoord.
Een fijne ervaring en als ik weer klachten heb zou ik zeker terugkomen bij Elske!

 

20-11-2015 Ilse (knieklachten)

Elske is een echte aanpakker die met veel kennis en kunde te werk gaat.Al vanaf de eerste afspraak voel je verbetering. Ze heeft mij succesvol van mijn knieklachten afgeholpen en ik kan haar meer dan aanbevelen!

 

04-12-2015 Vincent (rugklachten)

Praktijk Elske van Diepen combineert Dry needling met acupunctuur. Dit heeft een verrassend effect op het menselijk lichaam. Elske heeft zeer veel kennis. Je vertelt je klachten. Elske maakt hierop het behandelplan, onderbouw dit en indien akkoord gaat ze aan de slag.

Problemen zijn inmiddels sterk verminderd en ik zal deze praktijk ook zeker aanbevelen. Daarom een dikke 10!

 

12-12-2015 Jan (hielspoor)

December 2014 kreeg ik last van hielspoor onder mijn linkervoet na een intensieve dag sportbeoefening. Na een half jaar (!) had ik nog steeds behoorlijk last van de hielspoor als ik een half uurtje had gewandeld, en ook ’s morgens vroeg bij het opstaan. Op internet had ik ergens gelezen dat acupunctuur in sommige gevallen genezing van hielspoor kan bespoedigen. Dus besloot ik op zoek te gaan naar een acupuncturist in de buurt.Zo kwam ik bij Elske terecht; zij reageerde prompt op mijn email waarin ik om informatie vroeg.

Uiteindelijk ben ik 4 keer door Elske behandeld met acupunctuur en dry needling. Ik merkte al vrij snel dat de pijn iets begon af te nemen. En nu, twee maanden later, is mijn hielspoor volledig verdwenen.

Ik ben ervan overtuigd dat dit voorspoedige herstel voor het grootste deel te danken is aan de acupunctuur icm dry needling behandeling die ik bij Elske heb ondergaan. Iedereen die last heeft van hielspoor zou ik dan ook een behandeling met acupunctuur (eventueel icm dry needling) van harte willen aanbevelen. (Natuurlijk weet ik niet zeker of het in alle gevallen uitkomst zal bieden). 

 

15-12-2015 Jan (enkelletsel)

Tijdens het volleyballen raakte ik geblesseerd aan mijn enkel. Enkelbanden gescheurd en flink veel pijn. Aangemeld voor fysiotherapie bij Praktijk Elske van Diepen en ik kon al snel terecht. Ik werd goed begeleid en geholpen. Kreeg goede oefeningen en goed advies. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook tijdens het verloop was Elske erg betrokken over mijn welzijn en vooruitgang. Als sportleraar en wedstrijdsporter heb ik een zeer positieve ervaring met deze betrokken en goede fysiotherapeut.

 

28-12-2015 Michel (nek/schouderklachten)

Zoals Elske al op haar website aangeeft: het beste van oost en west. Maar voor mij ook de beste in Zwolle en omstreken. Eén van de voordelen van in behandeling zijn bij Elske is dat ze na de intake gericht één van de specialismen waar zij voor gediplomeerd is, kan inzetten.

Ik heb inmiddels verschillende acupunctuur en dry needling behandelingen ondergaan en voel significant verschil in mijn lijf. Als ik afzonderlijk bij een acupuncturist en andere fysiotherapeut was geweest, is het maar de vraag of ik al op dit niveau zou zijn beland.

Voor mij dan ook geen afzonderlijke therapeuten meer, maar in het vervolg naar Elske van Diepen!

 

26-1-2016 Ellen (vermoeidheidsklachten)

Mijn ervaringen bij Elske zijn erg goed. Ik ben voor diverse klachten bij Elske geweest en ik had snel duidelijk resultaat. Elske is nuchter, heeft veel kennis en ervaring op diverse gebieden. Ze behandeld je klachten met zorg en aandacht. Ze is heel goed bereikbaar en bij vragen of twijfels is er snel contact! Ik raad Elske dus regelmatig aan bij familie, vrienden en kennissen! 🙂

 

29-1-2016 Marloes (syndroom van Tietze en schouderklachten)

Mijn ervaring bij Praktijk Elske van Diepen: wat mij als eerste opviel bij ons eerste gesprek is dat ze echt de tijd neemt voor je en helemaal onderzoekt dmv pols/tongdiagnose en eventueel aanvullend onderzoek, om zo goed de onderliggende problemen te ontdekken. Gelijk daarna zijn we begonnen met een opbouwende behandeling. Ondanks dat het voor studenten soms lastig te bekostigen is, helpt ze waar ze kan! Als aardig extraatje heeft ze ook een paar keer mijn schouder getaped voor een ondersteunende functie buiten de behandelingen om. De meeste fysio’s doen dit niet zo gauw en willen snel geld zien.

Elske behandeld goed en kalm en er is ook ruimte voor een goed gesprek. Echt een aanrader!

 

25-2-2016 Elin (bovenrug en polsklachten)

Ik heb hele goede ervaringen opgedaan tijdens de behandelingen door Elske. Omdat ik al goede ervaringen met haar had bij een andere praktijk, heb ik weer contact met haar gezocht nu ze begonnen is voor haar zelf. Ik vind haar erg professioneel en vind dat ze goed luistert. Verder vind ik haar heel prettig en sociaal in omgang. Ik heb veel vertrouwen in haar als behandelaar en ook ervaren dat de behandelingen die ze doet, goed resultaat hebben.

 

4-4-2016, Jolanda (schouderklachten)

Ik ben behandeld voor 2 overbelaste schouders met als gevolg dat de beide bovenarmen heel pijnlijk waren waardoor ik belemmerd werd in mijn dagelijkse activiteiten. Tillen, heffen etc. was pijnlijk.
Elske heeft me er weer bovenop geholpen door behandelingen fysiotherapie, maar ook acupunctuur .
Elske kan heel goed luisteren en analyseren, ook gaf ze na de behandelingen steeds goede oefeningen en alternatieven voor het dagelijks leven mee voor thuis.
Nu gaat het weer prima en kan ik gelukkig weer alles doen.

 

18-4-2016, Gerda (knieklachten)

Na een knie-operatie eind november werd ik naar huis gestuurd met twee oefeningen in een ziekenhuisfoldertje. Dit bleek absoluut niet voldoende om goed te herstellen en daarom ging ik op zoek naar een gecombineerde behandeling van acupunctuur en fysiotherapie.

Zodoende kwam ik terecht bij de praktijk van Elske.

Zij heeft mij acupunctuurbehandelingen, dry needling behandeling en spiermassages gegeven. Daarnaast heeft ze ook oefeningen meegegeven om thuis te doen.

Dit alles bij elkaar bracht mij een heel stuk verder, de stabiliteit in mijn been is grotendeels terug, de pijnklachten zijn afgenomen, traplopen gaat een stuk beter. Met dit resultaat ben ik dan ook zeer tevreden. Mijn pijnklachten zijn niet helemaal verdwenen maar daar zal t.z.t. waarschijnlijk een nieuwe operatie voor nodig zijn. Ik beveel de praktijk van Elske dan ook van harte aan. Laat u zich na een operatie niet afschepen met een foldertje, maar ga op tijd naar fysiotherapie/acupunctuur!

 

25-4-2016, Nadia (misselijkheid tijdens zwangerschap)

Ik ben bij Elske gekomen tijdens een eerste gratis intake. Ik had veel last van misselijkheids-klachten gedurende mijn zwangerschap. Ze legde hierbij precies uit wat ze voor me kon betekenen en hoe ze te werk zou gaan. Zonder enige druk heb ik besloten de acupunctuur behandelingen aan te gaan. Ik heb de behandelingen altijd als zeer prettig ervaren. Elske is professioneel en tegelijkertijd geeft ze je een heel vertrouwd gevoel. Elske heeft antwoord op al je vragen en luistert goed. Ik zou dit iedereen aanraden!

 

2-5-2016, Gera (migraine)

Het afgelopen half jaar heeft Elske mij mogen behandelen voor mijn Migraine klachten. Zo’n 5 jaar geleden heb ik hiervoor ook acupunctuur behandelingen mogen ondergaan en ben er hierdoor jaren vanaf geweest. Echter kwam het na 5 jaar helaas weer terug. Omdat de klachten in frequentie en vorm erg toenamen, waardoor alles erg werd beïnvloed door de migraine, ben ik op zoek gegaan naar iemand die hiervoor acupunctuur behandelingen aanbiedt. 

Na de eerste behandeling bij Elske merkte ik al een verandering in mijn lichaam en in de vermindering van klachten van migraine. Na maar een paar behandelingen heb ik het afgelopen half jaar nog 1 heftige aanval gehad die ik niet onder controle kreeg. Echter zijn alle beginnende aanvallen daarna niet uitgebroken. En daar ben ik Elske natuurlijk erg dankbaar voor.
Wat voor mij erg verfrissend was, is dat alles een samenhang heeft en dat er ook naar mijn voeding gekeken werd. En al met al heeft het als resultaat gehad dat ik klachten vrij ben, terwijl ik daarvoor wekelijks een aanval had.
De naalden voel je niet, dit hoor je wel eens als fabel. Je lichaam werkt tijdens een behandeling erg hard, dus neem ook de rust na de afspraak. Dit vergat ik wel eens. Ik zou Elske zeker aanraden en mocht het weer nodig zijn dan weet ik haar te vinden.

 

30-5-2016 Hannie (uitstralende pijnklachten in rechter been van bil t/m voet)

Ik had al enige tijd last van felle pijnscheuten in achillespees, kuit en zijkant rechter bovenbeen. Ik was hier al een aantal keer bij andere praktijken voor behandeld geweest, helaas zonder voldoende resultaat. Omdat ik hier inmiddels al een paar maanden last had, was mij geadviseerd om naar de pijnpoli te gaan, waar mogelijk een pijnblokkade in de onderrug zou kunnen worden gezet om zo de pijn te verminderen. Dit is een vrij heftige ingreep, met niet altijd positief resultaat. Via via kwam ik bij Elske terecht, want ik wilde graag alles geprobeerd hebben voordat ik zo’n ingreep zou laten doen.

Na een aantal behandelingen met acupunctuur verdwenen de pijnklachten in mijn rechter been. I.c.m. dry needling verdween ook de pijn in mijn bil. (Dry needling is niet altijd een pretje, maar het helpt!).
Elske weet een prettige sfeer te scheppen tijdens de behandelingen die wel effect sorteerden, dus als het nodig is weet ik haar weer te
vinden.

 

6-6-2016 Annemarie (pijnklachten binnenzijde benen tijdens zwangerschap)

Aan het begin van mijn zwangerschap kreeg ik behoorlijk last van de spieren aan de binnenkant van mijn bovenbenen. Deze waren behoorlijk in de ‘stress’ geschoten door alle veranderingen in mijn lichaam. Ik kon op een gegeven moment niet eens meer goed mijn been optillen om me aan te kleden.

Ik kon gelukkige direct bij Elske terecht. Een hele fijn fysiotherapeute met veel kennis en een goede behandeling gericht op wat bij mij paste. Zij maakte een snelle en complete beoordeling van mijn klachten en startte gelijk met de behandeling. Vooral de combinatie van een aantal behandelingen en oefeningen die ik zelf thuis kon doen, vond ik erg fijn. Daarnaast was ik erg blij met al haar goede tips voor dagelijkse activiteiten en sporten. Al na een paar behandelingen waren de klachten verdwenen.

 

12-7-2016 Sjoukje (kaakklachten; pijn en knappen van de kaak)

I.v.m. kaakklachten kwam ik na een zoektocht op internet bij Elske van Diepen terecht. Mijn kaak was altijd wat gevoelig en gespannen. En wanneer ik mijn mond te ver opende, knapte mijn kaakgewricht wat een vervelende pijn gaf.
Door dry needling van de kaakspieren, massage en mobilisatie van de kaak en nek/schoudergebied, oefeningen voor thuis en een stukje bewustwording, namen mijn klachten na een aantal behandelingen al snel af.
Elske van Diepen biedt professionele begeleiding, is duidelijk in wat je van de behandeling kunt verwachten en is betrokken.

 

 11-8-2016 Anita (pijnklachten in het kaakgebied en tanden/kiezen)

Ik had al een tijdje last van mijn kiezen aan de rechter onder en bovenkant. Omdat de pijn aan bleef houden, ben ik bij de tandarts geweest. Hij kon echter niks vinden. Via via kwam ik contact met Elske. Omdat ik nog steeds veel pijn had en zij gespecialiseerd is in kaakklachten, heb ik een afspraak gemaakt. Zij voelde veel spierknopen in de kauwspieren in het kaakgebied. Zij gaf mij het advies om o.a. dry needling te doen omdat dit snel en goed resultaat heeft.

Na de eerste behandeling had het de eerst uren veel resultaat en had ik veel minder pijn. Voor een goed en blijvend effect, moest dit in ieder geval nog een keer herhaald worden. Na de volgende behandeling had ik enkele dagen nauwelijks tot geen pijn. Dit was voor mij een enorme opluchting. Ook kreeg ik wat oefeningen mee op papier die ik thuis kon doen om het gebied meer te ontspannen en bewuster te zijn met klemmen, eet gewoonten etc..

Na de 2e keer ging het zo goed dat een derde behandeling niet perse nodig was. Maar i.v.m. vakanties heb ik het zekere voor het onzekere genomen. Na deze 3 behandelingen ben ik volledig van mijn pijn af en ben ik erg blij dat ik deze behandelingen heb gedaan en niet terug ben gegaan naar de tandarts. Hij zou misschien geboord hebben of dergelijke omdat je niet zolang met zoveel pijn kan rondlopen.

Mijn hartelijke dank aan Elske die mij van de pijn heeft afgeholpen d.m.v. dry needling en oefeningen.

 

21-11-2016 Marjan (slapeloosheid)

Ik ben bij Elske terecht gekomen doordat ik onder de indruk was van de uitstraling van haar website. Fris en betrouwbaar. Het feit dat Elske ook fysiotherapeut is, vond ik een pre.
De dag dat ik haar belde zat ik zo ongeveer op mijn dieptepunt van slapeloosheid. Ze toonde direct veel begrip en zorgde ervoor dat ik dezelfde dag nog terecht kon. Deze betrokkenheid heeft Elske de rest van de behandelingen gehouden.
Na een keer of 3 merkte ik al wat verschil. Ik was steeds minder lang wakker en na een paar maanden sliep ik zelfs hele nachten door! In het begin ging ik iedere week, later om de week en zo verder afbouwend.
De nacht na de behandeling lag ik standaard wakker. De eerste keer schrok ik daar natuurlijk van, maar al gauw merkte ik dat dit gewoon een standaard reactie was van mijn lijf en bovendien ging de 2e nacht altijd weer goed.
Ook de eet adviezen, in mijn geval o.a. niet koud eten en drinken, hebben me echt geholpen.

Communicatie met Elske is top: bellen, appen of mailen, alles kan en alles gaat snel en adequaat.
Inmiddels ben ik verhuisd, maar als ik nog eens aan de acu ga, zal ik zeker vanuit Amersfoort naar Zwolle komen rijden.

 

28-11-2016 Peter (hardnekkige pijnklachten schouder)

Ik ben bij Elske gekomen met ernstige pijnklachten in mijn schouder die veroorzaakt werden door een ingeklemde zenuw. Ik kon al bijna 2 maanden niet goed liggen, lopen, fietsen of zitten zonder pijn. Manuele therapie verergerde de klachten en de neuroloog had me ook niets te bieden.  Elske heeft me behandeld met dry-needling waardoor ik na 4 behandelingen weer normaal kon bewegen. De behandelingen waren vaak erg pijnlijk maar ze wist dan ook de juiste plekken te vinden. Nu, 2 maanden later, heb ik nauwelijks nog pijn. Elske is professioneel, nuchter, weet van doorpakken, luistert goed en ondanks de pijn viel er ook nog wat te lachen. Top!

 

12-12-2016 Stefanie (Whiplash klachten na auto ongeluk)

Na een kop-staart botsing te hebben gehad, waarvan ik de kop was en met 100 km per uur geraakt was, ben ik met een whiplash bij de fysiotherapie terecht gekomen. Na een aantal behandelingen te hebben gehad waarvan ik alleen maar meer leed ondervond en de fysiotherapeute ook niet goed wist wat ze met mij aan moest behalve mijn nek/rug zachtjes te masseren, ben ik bij de praktijk van Elske van Diepen terecht gekomen voor acupunctuur.
Ondertussen zat ik volledig in de ziektewet en kon ik echt helemaal niks meer, zelfs een kleine wandeling naar de supermarkt voor een pak melk was mij teveel.
Bij de intake werd ik warm ontvangen en werd ik tijdens een fijn gesprek al snel gerust gesteld. Voor mij was het duidelijk dat ik behandeld zou worden door een aardige vrouw met ervaring. Mijn klachten waren pijn in mijn nek,schouders, rug en borst met uitstraling naar armen, benen en hoofd. Verder had ik ook veel last van vermoeidheid, angst, buikpijn, concentratieproblemen en verdriet.                                       
Tijdens de behandeling gaf ik aan waar ik pijn had of problemen ondervond en aan de hand hiervan werden acupunctuur naalden gezet. Hiervoor ging ik liggen op de behandelbank en zodra de naalden waren geplaatst werd ik toegedekt met een deken. Naast acupunctuur paste Elske tegelijkertijd ook haar fysiotherapie kennis toe tijdens de behandeling. Zoals een massage waar nodig, houdingsadvies en op termijn oefeningen. Dat was nog niet alles, ik kon ook heel fijn met Elske over alles praten. Ze was betrokken en geinteresseerd. Want ik had niet alleen pijn, maar ook emotioneel deed dit heel veel met mij. Door er over te praten voelde ik hoop, kracht en moed.                                                  
Stap voor stap voelde ik verbetering in alle klachten die ik had overgehouden van de whiplash. De pijn werd minder en mijn beweeglijkheid werd groter, waarna Elske voorstelde om pilates erbij te proberen om de beweeglijkheid, kracht en belastbaarheid van mij lichaam te verbeteren. Ook dit beviel goed en hielp ook mee aan een sneller herstel.
Na al deze behandelingen en pilates, durfde ik het aan om een volgende stap te zetten richting een re-integratie traject.
Het is nu ondertussen een jaar geleden dat ik aangereden werd en ik kan nu weer een hoop dingen…. De pijn is veel en veel minder en ik kan me weer vrij bewegen.
Ik sport weer 2 keer in de week bij een sportschool, ik kan weer hardlopen en ik ben ondertussen druk aan het solliciteren.                                                      
Oooh en ik vergeet bijna te vertellen dat Elske ook nog een Buddy voor mij had geregeld bij ZwolleDoet, zodat ik niet alle dagen alleen thuis zat.

 

30-12-2016 Nel (kaakklachten, (kaakkopje uit de kom))

Mijn tandarts heeft mij naar Elske doorverwezen omdat zij mij niet verder kon helpen. Na een harde nies is aan een kant het kaakkopje uit het gewricht verschoven. Elske had net een driedaagse training maar heeft mij ‘ s avonds nog gebeld met adviezen en mailde ook nog tips door. De week erna gelijk een behandeling bij haar gehad en dry needling geprobeerd. Dit was voor mij een nieuwe ervaring en kan alleen maar zeggen dat ik dit zo weer zou doen. Samen met de fysiotherapie die zij uitvoerde was ik snel van mijn klachten af. Ik ben heel tevreden over haar. Ook als ze de rekening stuurt per mail, vraagt ze hoe het met je gaat. Erg betrokken en belangstellend.  Ik zou haar iedereen aanraden.

 

2-1-2017 Arendina (kuit en rugklachten)

Ik heb Elske leren kennen via de trainingen van Mom in balance.

Ben zelf trainster bij mom in balance en had al een tijdje klachten, met name in mijn kuit. Met deze klachten ben ik de praktijk van Elske binnen gestapt.
Elske gaf mij een goed gevoel door te luisteren, haar gedachten uit te spreken. We zijn gelijk gestart met behandeling en wel met dry needling.(dit is een onderdeel van fysiotherapie, een behandeling die door mijn zorgverzekeraar vergoed werd) Al snel voelde ik verbetering na de behandelingen. Elske was er al snel achter dat de klachten die ik had mijn kuit, ergens anders vandaan kwamen. Omdat ze naar het hele plaatje kijkt en de hele keten mee behandeld hebben de behandelingen snel en blijvend effect. Tevens kreeg ik oefeningen mee die ik thuis kon doen.
Inmiddels zijn de behandelingen afgerond en train ik weer lekker mee.
Mocht mijn lichaam het nodig hebben weet ik de praktijk van Elske van Diepen te vinden.

Elske is iemand met kennis en geeft je het juiste advies mee na de behandeling. Elske dank je wel!

 

20-2-2017 Bas (Rugklachten)

Vlak voor de kerstdagen kreeg ik erg veel last van mijn rugspieren. Via kennissen kwam ik in contact met Elske. Een paar dagen later ben ik behandeld door Elske d.m.v. onder andere dry needling. Ik had hier geen enkele ervaring mee, maar na de eerste behandeling nam de pijn al met drie kwart af. Na in totaal maar 4 behandelingen, kan ik inmiddels af met alleen oefeningen en heb ik nagenoeg geen last meer van de rug. Kort gezegd ben ik erg goed geholpen.

 

20-3-2017 Bianca (Hooikoortsklachten)
In het voorjaar van 2016 las ik voor het eerst over Medical Taping als middel om hooikoortsklachten te verlichten. Met het idee “baat het niet
dan schaadt het niet” wilde ik dit wel eens ondergaan. Al tientallen jaren heb ik last van hooikoorts, de laatste jaren vooral van het niezen
en snotteren. Met tussenpozen van een paar weken heb ik 3 keer tape op mijn rug laten aanbrengen, dat telkens bijna een week bleef zitten.
Belangrijkste opbrengst voor mij: minder niezen en vooral veel makkelijker door de neus kunnen ademen. Letterlijk een verademing.
Bij Elske kon ik snel terecht, het contact en de behandeling verliepen op een prettige manier.

 

28-3-2017 Tom (knieklachten)
Ik heb Elske gecontacteerd vanwege knieklachten (pijn achter knieschijf en strekkingspijn). Hoewel de pijn niet verdwenen is, ben ik zeer positief over haar professionele manier van werken. Ze schetst een realistisch beeld en gaat gedegen te werk. Ik zou haar aan iedereen aanraden, zeker in vergelijking met grote fysiotherapiepraktijken, waar je meer een nummer bent en waar vaak weinig consistent gehandeld wordt. Ik kom in de toekomst zeker terug!

 

9-4-2017 Hans (golfers elleboog)
Voor mij was dit de eerste keer dat ik acupunctuur heb ondergaan, dit wel in combinatie met een fysiotherapie.
Ik heb dit gedaan op aanraden van iemand die een zelfde klacht heeft gehad en in haar beleving met deze therapie veel eerder van haar klachten af was dan zij met alleen reguliere fysiotherapie zou hebben gehad.Na de tweede behandeling begon ik te merken dat er iets aan het veranderen was.
In de dagelijkse gang van zaken had ik een verbeterde belastbaarheid van mijn arm, met minder pijn.
Inspanning ging steeds wat makkelijker dan een maand ervoor.
Gaande weg werd het gevoel van de kwetsuur steeds minder en had ik alleen nog pijnscheuten op het kopje van het bot aan de binnenzijde van de elleboog bij zware belasting.
Dit is plekje is het meest hardnekkig en is dan ook gevoelig gebleven.
Het gevoel in de spieren van zowel onder- als bovenarm is inmiddels bijna altijd normaal.
Een enkele keer voelen de spieren “zwaar” aan na een langdurige en verkeerde uitgangshouding. Ook na een geforceerde beweging is dit het geval.
Alleen met handen wassen is er nog geen verschil, dan is de pijn op die bepaalde plek nog steeds het zelfde.

Concluderend kan ik zeggen dat de behandeling effectief is geweest en dat ik dankbaar ben voor de expertise en toewijding van Elske.

6-6-2017 Jacqueline (schouderklachten)

Na de behandeling van mijn schouder/rugklachten bij Elske van Diepen, zijn zeer positief. Afspraken maken gaat gemakkelijk en vragen tussen de behandelingen door wordt adequaat op gereageerd. Elske luistert betrokken en legt zorgvuldig het behandelplan uit. Haar visie het beste van oost en west draagt zij op een persoonlijke en nuchtere manier uit wat mij erg aanspreekt.