img_0823

Praktijk Elske van Diepen bestaat 2 jaar!

Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor de stap om voor mezelf te beginnen. Altijd een spannende stap, maar het gaat boven verwachting goed.

Om dit te vieren geef ik in de 10e maand van het jaar, 10% korting op de eerste behandeling!

Ook is het feest omdat de week van 3 t/m 9 okt de landelijke week van de acupunctuur is!

Het thema hiervan is pijn. Acute, hardnekkige of constante pijnklachten? En al verschillende adviezen gehad voor fysiotherapie, acupunctuur, dry needling etc., maar geen idee wat het beste voor jou is? Pijnklachten is iets wat ik veel zie in de praktijk en erg regelmatig met goed resultaat behandel. Dus ook ik dit jaar doe ik hier aan mee.

Wat inhoudt dat je op zaterdag 8 oktober tussen 11 en 13 uur vrijblijvend kan langskomen (op afspraak, graag bellen, appen of mailen) om het verschil en effect te ervaren tussen dry needling en acupunctuur of voor alleen informatie hoe dit jou kan helpen.

Dus heb je sinds kort of al langere tijd last van vervelende pijnklachten en wil je graag geholpen worden? Heb je geen idee of acupunctuur of dry needling hier iets in voor je kan betekenen? Kom dan in de week van de acupunctuur (http://www.acupunctuurweek.nl/) langs bij Praktijk Elske van Diepen.

Zie: http://www.acupunctuurweek.nl/profiles/396-praktijk-elske-van-diepen

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)