Ervaring patient:
“In het voorjaar van 2016 las ik voor het eerst over Medical Taping als middel om hooikoortsklachten te verlichten. Met het idee “baat het niet
dan schaadt het niet” wilde ik dit wel eens ondergaan. Al tientallen jaren heb ik last van hooikoorts, de laatste jaren vooral van het niezen
en snotteren. Met tussenpozen van een paar weken heb ik 3 keer tape op mijn rug laten aanbrengen, dat telkens bijna een week bleef zitten.
Belangrijkste opbrengst voor mij: minder niezen en vooral veel makkelijker door de neus kunnen ademen. Letterlijk een verademing.
Bij Elske kon ik snel terecht, het contact en de behandeling verliepen op een prettige manier.”

Hooikoorts.. Nu de zon weer wat meer gaat schijnen (al is deze soms ver te zoeken ;)) en bomen en planten in de bloei komen, komt er voor sommige mensen helaas ook weer een onaangename verassing om de hoek kijken, namelijk hooikoorts… 🙁

Irritante en vervelende symptomen zoals tranende ogen, loopneus, regelmatig niezen, een ‘vol’ watten gevoel in het hoofd, benauwdheid etc etc. Gelukkig is hier wat aan te doen!

Medical taping; een simpel tapeje op de rug (en eventueel borst), kan deze symptomen drastisch verminderen, waardoor je je weer een stuk fitter voelt en beter de dag doorkomt! Baat het niet, dan schaad het ook niet.
Wil je niet alleen de symptomen, maar ook de onderliggende oorzaak aanpakken (o.a. het versterken van je immuunsysteem), dan kan acupunctuur een effectieve uitkomst bieden!

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)