Een leuk nieuwsbericht!:

Online pilateslessen bij praktijk Elske van Diepen.

Omdat ik qua behandeling op dit moment helaas weinig voor je kan betekenen. Maar je (mogelijk) nog wel klachten hebt en bewegen heel belangrijk is. Zeker juist nu in deze tijd! Wil ik graag een extra service aanbieden in de vorm van online pilates lessen. Hopelijk kan ik je hiermee uitnodigen gezellig mee te doen en gezond bezig te zijn.

Lichaamsbeweging heeft invloed op endorfines, stoffen die afgescheiden worden door de hersenen en die veel lijken op opiaten. Endorfines geven een welbehagen en tevreden gevoel.

Dus zit je nu thuis, kom je minder in beweging en/of kan je niet naar de sportschool of andere vorm van sport/bewegen. Wil je wel wat doen, maar weet je niet hoe of wat. Dan is dit misschien een uitkomst voor jou!
Volg de degelijke goed onderbouwde lessen onder begeleiding van fysiotherapeutische expertise!

De opzet is in eerste instantie 5 lessen, omdat het onduidelijk is hoe lang deze hele ‘corona’ periode gaat duren. Duurt het langer, dan wordt er een nieuwe periode van 5 lessen gestart. Bij voldoende animo start de eerste les woensdag 1 april.

Hier zit in:
  • 5 x een online les van een uur, elke week een nieuwe en andere les. Met een andere nadruk van spiergroepen.
  • De les is ook in 2 x een half uur te verdelen. Dan heb je ineens 10 lessen! 😊 Handig wanneer je minder tijd hebt en het wat sneller tussendoor moet doen. Of wanneer je een uur gewoon te lang vindt en het in 2 x een half uur wil verdelen over de week.
  • Mild qua opbouw en oefeningen en persoonlijke online begeleiding. Bij vragen of klachten kunnen oefeningen aangepast worden, waarover per mail en/of Whatsapp snel contact.
  • De les is de gehele week terug te kijken, dus het is ook mogelijk deze meerdere keren per week zelf te doen thuis.
  • Ik zal de oefeningen zo doen dat je hier niet allemaal hoogdravende speciale spullen voor hoeft aan te schaffen. We gebruiken gewoon je eigen lijf en huis, tuin en keuken dingen. Dingen die iedereen wel in huis heeft. Dus het enige wat je nodig hebt om dit thuis te kunnen doen is jezelf en een matje of iets waar je op kan liggen. Een tuinstoelkussen kan bijvoorbeeld ook.
  • Bij voldoende animo start de eerste les woensdag 1 april.

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)