Analytisch

Ik ben altijd al een kritisch en probleemoplossend denker geweest en dat kwam mij goed van pas tijdens de eerste banen die ik had als analist, op biotechnologische laboratoria. Echter miste ik het werken met mensen, wat ik wel vond in een nieuwe baan op de functieafdeling van de cardiologie, met voldoende ‘puzzels’ van het hartritme op de holteranalyse-afdeling en bij de pacemaker-technologie. Omdat ik het belangrijk vind om mezelf continu te blijven ontwikkelen en ik vooral wilde ervaren hoe het is om lichaam en geest te verbinden, volgde ik een vier jarige yoga-opleiding waarbij ik in aanraking kwam met Oosterse geneeskunde. Ik was meteen aangenaam verrast door de vele mogelijkheden die Chinese geneeskunde biedt! Met veel plezier en passie en heb ik vervolgens de opleiding tot acupuncturist bij de Qing Bai Academie afgerond. Ondertussen ben ik nog lang niet uitgeleerd en blijf ik bijscholingen volgen in de Chinese geneeskunde!

Geïnteresseerd

Ik geloof dat iedereen het waard is om te groeien, te ontwikkelen en te ‘floreren’. Ik ben geïnteresseerd in jou als mens en stel vragen om tot de kern van je klacht te komen. ‘Hoe voelt dat?’ ‘Wat bedoel je daarmee?’ ‘En hoe werkt dat dan?’ Zo begrijp ik je klacht en vraag nog beter en kunnen we samen een persoonlijk behandelplan opstellen.

Geluk

Het fungeren als katalysator voor iemands gezondheid en geluk, het werken met mijn handen, het analyseren van symptomen en patronen in het licht van de Chinese geneeskunde zijn dingen die ik het liefste doe! Ik word blij wanneer het verbinden van lichaam en geest lukt en het puzzelen om tot een juiste behandeling te komen, voor jou de gewenste uitkomst heeft!